Pickit
вход

ник (имя)
Для восстановления пароля впишите E-mail, указанный при регистрации:
Журнал Образование Новости в ФОТО
+ Ответить в теме
Страница 6 из 14 ПерваяПервая ... 45678 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 51 по 60 из 135
    Активный пользователь likenoother is on a distinguished road Аватар для likenoother
    Цитата Сообщение от lesuk77 Посмотреть сообщение
    ''А чого цеисс автофокусний не дивитесь. Типу 50 1.4 на сони'' Так жаба не позволяє, і є мануалів кілька , і соня 1,4 , куди ще добирати.... Раз вже так офтопимо likenoother Ви не пробували мінолту 85 1,4 , цікавить швидкість і точність (на рах малюнку то вкурсі що казковий)?.....
    товарищ снимал на такую минольту, я брать не захотел потому, что - лучше добавить денег и купить 85 1.4 цеисс, по цене 85 1.4 минольты ее покупать как по мне глупо - обьектив старый и не понятно на сколько его еще хватит, а если, вдруг аф полетит - что делать? Да и говорят что аф там громкий такой. На а77 если вам хочется 85-ку - самьянг возьмите ручной - рисунок и оптика песня - но руками фокусироваться надо - но с а77 это не есть проблемой из-за ЭВИ. Зато в раза 3 дешевле минольты будет...
    NOTE: ПОКУПАТЬ ГОВНОЗЕ*КАЛКУ ТИПА CANON xxxD-xxxxD ИЛИ NIKON D3xxx-D5xxx - *ТО ТО ЖЕ САМОЕ ЧТО ПОСТАВИТЬ У СЕБЯ ДОМА БЮСТ ЛЕНИНА ИЛИ ПОВЕСИТЬ НА СТЕНКУ ГЕ*Б ИЛИ ФЛАГ ССС* - бесполезно, смешно, глупо и когда-то было модно...

Активный пользователь lesuk77 is on a distinguished road
    ''так може справа не обьективах а в кропі. Я сиджу на кропі маю декілька обьективів і почуття що щось не хватае. Зараз шопінгую на повний кадр '' Можливо . Я маю таке почуття також , особливо коли полистаю картинки з топ камер і лінз .... Хоча для макро і по пташкам мене моя камера цілком влаштовує.....

Активный пользователь likenoother is on a distinguished road Аватар для likenoother
    ''если вам 30 1.4 нравится '' Не подобається , но різка , тому і про сігму 50 -ку думаю що картинка не така красива буде. Я замітив таку річ - роблю по кілька кадрів з різних лінз одного обєкта (напр квітка) , обробляю всі кадри, і вибираю самі красиві ( на мій погляд), і майже завжди всі вони з зайця , потім йде меєр, або соня і в кінці сігма....
    ну вот и мне сигма скучная. да, качественная картинка, резкость, детали, цвет - все ок, но рисунок - хочется чего-то большего, сильно он правильный какой-то...а цеисс под альфу у меня не один через руки проходил - кроме 16-80 3.5-4.5 цеиссы у них толковые, 16-80 нравился но были с ним приколы, первый обьектив под альфу от сони - от этого и детские болезни а цена космическая была, в 2008 году более 1000 баксов новый был - не оправданно так как схожий с ним 16-105 ничем ему практически не уступал но покупался новым за 3000 грн против 8000 грн за цеисс
    NOTE: ПОКУПАТЬ ГОВНОЗЕ*КАЛКУ ТИПА CANON xxxD-xxxxD ИЛИ NIKON D3xxx-D5xxx - *ТО ТО ЖЕ САМОЕ ЧТО ПОСТАВИТЬ У СЕБЯ ДОМА БЮСТ ЛЕНИНА ИЛИ ПОВЕСИТЬ НА СТЕНКУ ГЕ*Б ИЛИ ФЛАГ ССС* - бесполезно, смешно, глупо и когда-то было модно...

Активный пользователь vmv921 is an unknown quantity at this point
    ''так може справа не обьективах а в кропі. Я сиджу на кропі маю декілька обьективів і почуття що щось не хватае. Зараз шопінгую на повний кадр '' Можливо . Я маю таке почуття також , особливо коли полистаю картинки з топ камер і лінз .... Хоча для макро і по пташкам мене моя камера цілком влаштовує.....
    Я вроді купую пятак другий майже договорився з продавцем. Якшо буде інтерес потім скажу свою думку чи є сенс в повному кадрі. Зараз маю фуджі е1 нікон д80 і 10д кенон. Зі скла в основному цеісси од контаксу ручні. Фуджі на мою думку прекрасна камера. Але ше на неі не спробував робити портрети. Звичайні кадри типу стріт - то робить прекрасно.

Активный пользователь ЗMeu' is on a distinguished road
    Цитата Сообщение от vmv921 Посмотреть сообщение
    Я вроді купую пятак другий майже договорився з продавцем. Якшо буде інтерес потім скажу свою думку чи є сенс в повному кадрі. Зараз маю фуджі е1 нікон д80 і 10д кенон. Зі скла в основному цеісси од контаксу ручні. Фуджі на мою думку прекрасна камера. Але ше на неі не спробував робити портрети. Звичайні кадри типу стріт - то робить прекрасно.
    Цейсс 50/1.4 ( у вас же он есть?) на ФФ должен быть хорош.

Цитата Сообщение от ЗMeu' Посмотреть сообщение
    Цейсс 50/1.4 ( у вас же он есть?) на ФФ должен быть хорош.
    Куда ж без полтишки)

Активный пользователь lesuk77 is on a distinguished road
    Цитата Сообщение от vmv921 Посмотреть сообщение
    Дякую, буде цікаво послухати Ваші враження. Щодо системи , то я років 8 користуюсь соньками (купляв бо хотів якийсь нормальний фотік ). Була в мене думка перейти на другу систему, але після кількагодинних дебатів з ''фотохудожниками'' з кенона (1000 д , а я мав а200), принципово вирішив нічого не міняти . Фотки наші я порівнював і різниці не бачив, а вони мені говорили- ''Чувак то кенон , а не твоя іграшка , і рівняти нема чого''.........

Дякую, буде цікаво послухати Ваші враження. Щодо системи , то я років 8 користуюсь соньками (купляв бо хотів якийсь нормальний фотік ). Була в мене думка перейти на другу систему, але після кількагодинних дебатів з ''фотохудожниками'' з кенона (1000 д , а я мав а200), принципово вирішив нічого не міняти . Фотки наші я порівнював і різниці не бачив, а вони мені говорили- ''Чувак то кенон , а не твоя іграшка , і рівняти нема чого''.........
    Вам видно попались дурники - адже вміняєма людина по суті знає, що від самоі камери не все залежить, більше від обьективу а ще більше від людини та іі творчості. Я наприклад маю бажання придбати повний кадр бо він дає гарне боке - тобто задній фон краще розмиває - через це саме фото виглядає більш художньо - якщо можна так сказати. Для спорту, репортажу повний кадр думаю не має сенсу.

Активный пользователь Hassels is on a distinguished road Аватар для Hassels
    Изображений
    9
    Вам видно попались дурники
    без таких вот задротов Кэнон-Никон *шо купить?* этого форума и не существовало бы!
    с благими намерениями дорого в ад

Moderator kissel is on a distinguished road Аватар для kissel
    Для спорту, репортажу повний кадр думаю не має сенсу
    Якщо на нього немає грошей - то, звісно, і сенсу немає.
    Але я собі туго уявляю ситуацію, коли б за інших рівних умов репортажник віддав пріоритет 7дм2 або навіть і безперечно вдалому д500 - перед 1дхм2 або д5с.
    Последний раз редактировалось kissel; 30.11.2016 в 11:04.

+ Ответить в теме
Страница 6 из 14 ПерваяПервая ... 45678 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права