Pickit
вход

ник (имя)
Для восстановления пароля впишите E-mail, указанный при регистрации:
Журнал Образование Новости в ФОТО

Результаты опроса: Вводить ли новое правило?

Голосовавшие
94. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Да! Телефон и цена

16 17.02%
  • Да! Телефон, цена, фото товара.

54 57.45%
  • Нет, это лишнее

13 13.83%
  • ни один из вариантов не подходит. отписался в теме

11 11.70%
+ Ответить в теме
Страница 6 из 8 ПерваяПервая ... 45678 ПоследняяПоследняя
Показано с 51 по 60 из 80
    Moderator kissel is on a distinguished road Аватар для kissel
    Вторинний ринок фототехніки місцями дуже інертний, особливо в топ-сегменті. Деякі дорогі об"єктиви (та й тушки теж) продаються вкрай рідко, можливо, раз на квартал, півроку чи навіть на рік. З динамічністю барахолки тема з оголошенням опиниться за півроку на 100500ій сторінці. А скидати ціну, як показує досвід, абсолютно безглуздо, оскільки для абсолютної більшості відвідувачів барахолки такі речі а) фінансово недосяжні і б) як правило, не зрозумілі. Стимулювати цю аудиторію зниженням ціни? Та навіть потенційних покупців смислу стимулювати ціною безглуздо. Такі речі треба самому дивитися і щупати, попередньо знайомитися з продавцем, за кавою пару годин спілкуватися, і лише потім торгуватися.

В принципі, аналогічна ситуація може бути і з не такими дорогими речами, але відносно рідкісними речами. Особисто у мене блок живлення до Canon 1d продавався два роки після зміни системи. В результаті продав дешевше, чим хотів, але не за безцінь. За два роки ним цікавилися рівно 2 рази, один раз переплутали з зарядним пристроєм, другий зацікавлений його купив.

А ще буває банальна сезонність/циклічність, наприклад, макриків зараз продається дуже багато (заглянув в розділ по Кенону - кількість макросоток зашкалює ), а навесні спробуй знайди. Ціна сама по собі змінюється - але не так помітно, як на сезонні FMCG.

Всяк буває. Отака правда життя. Рівняти фото.уа до інших ресурсів з барахолками по всім параметрам не коректно ІМНО.

P.S. Маю мрію - EF 400/4L DO, і якщо такий з"явиться в нашій барахолці- обов"язково буду допомагати лобіювати питання примусового зниження ціни для апів Тисяч до 2х негривень мене влаштує ))))
    Последний раз редактировалось kissel; 08.11.2012 в 22:10.

Так может быть темы о продаже эксклюзивов из топ сегмента имеет смысл закрепить в начале темы, заплатив при этом "копеечку" на развитие ресурса. Я думаю что цена топ-сегмента позволит потратиться на небольшие накладные расходы.
    Но в любом случае, лучший способ продать - привлекательная цена. Будет нормальная цена будут и потенциальные, будут и реальные покупатели, а если цена будет высокой, как тему не апай она обречена на популярность у флудеров, а продажа обречена на неудачу.

-Maks-, краще тему платності не піднімайте, бо власниками ресурсу ідея сподобається, і за продаж г*внокітів доведеться теж відстьогувати "копійочку"
    P.S. Залазити в кишеню продавців топового "заліза" буде не зовсім коректно, Вам не здається? Тут фотобарахолка, а не податкова система з прогресивною шкалою
    P.P.S. Вцілому, ідея платної барахолки мені подобається, є хороші приклади, наприклад, fredmiranda, де без мзди можна тільки купувати, існує реально робоча рейтингова система - але адміністрація ніяким чином не гарантує безпеки транзакцій. В наших реаліях і з нашими людьми така система, на жаль, не буде працювати як годиться. Не вірите - почитайте "Чорний список". Питання доцільності оплати послуг ресурсу постане відразу після її введення. Та й для платних продажів є аукро, на якому, щоправда, теж не все шоколадно....

С Вашими доводами о продаже эксклюзивов трудно не согласиться. Но уровень цен на фото-технику среднего класса, не иначе как расчитан на "лоха", и высокую посещаемость ресурса.
    Что же касается оплаты, я предлагал это сделать не для владельцев топового железа, а для всех желающих, кто хочет что бы его тема находилась на самом видном месте. А поскольку это оплата только за выделение темы среди других то ни о каких гарантиях сделки речь не идет.

А це ідея Платні дострокові апи (як на Сландо - і, скажімо, раз на тиждень - безкоштовно). Але це треба реалізувати в движку форума, і активно слідкувати за дотриманням правил. А з цим найбільша загвоздка. У мене таке враження (можу аргументувати), що форум існує завдяки добрій волі (справді добрій) когось із співробітників компанії, і, по суті, не цікавий власнику/власникам. Звідки й маємо купу невирішених технічних проблем і косяків. А тому, швидше за все, лишатиметься так, як є. І це, по суті, не так і погано - вже звично.

Активный пользователь yamabikay is on a distinguished road
    А ты возьми, вломи тысячи 4$ в доработку, а потом говори, как в сландо, или как не сладно... Посмотрите тема весит уже месяц, а проголосовало 50 человек (сори но это 4000 для пятидесяти нищебродафффффф) работать парни, ра-бо-тать и не нужно будет трястись над бу железками и проклинать человека за то что он вам продал рабочее стекло, а вы ехали домой и незаметно для самих вас об поручень в маршрутке рюкзак коцнули и стеклу ГЫ.... Делать сложную логику и вламывать много денег для 50-ти человек не есть правильным и рентабельным делом.

Активный пользователь Jun06 is infamous around these parts
    Телефон не обязательно, хотя графу при составлении можно сделать, а вот имейл и город нужно. Еще не помешала бы графа отсылки наложенным платежом

Я краще візьму, і вломлю 4куо в те, що мені цікаве І в покупці б/в техніки нічого зазорного не бачу

Активный пользователь yamabikay is on a distinguished road
    Цитата Сообщение от kissel Посмотреть сообщение
    Я краще візьму, і вломлю 4куо в те, що мені цікаве І в покупці б/в техніки нічого зазорного не бачу
    Ну так советчиков много, а пожертвовать со своего кармана будет ровно 0....

Так тут "палка о двух концах". Жертвувати на те, що після чергового падіння не відновляється? Чи є підстави вірити, що пожертвувані 20 баксів (готовий хоч зараз відірвати від серця) відображаться бодай в стабільності ресурсу, не кажучи про специфічні фічі барахолки?

+ Ответить в теме
Страница 6 из 8 ПерваяПервая ... 45678 ПоследняяПоследняя

Ваши права